Stolár hobľuje drevo, vďaka pôžičke na firmu

Ako som získal pôžičku na firmu a dal prácu ľuďom v regióne

11 máj, 2021

Príbehy mnohých malých a stredných podnikateľov, sú inšpiratívne. Nápad Marcela otvoriť si vlastnú dielňu v Brezne sa zrodil  pred piatimi rokmi. Marcelovi pôžička na firmu pomohla financovať rozbeh dielne.

Podnikal som už od strednej školy, skúšal som rôzne profesie. Na začiatku bola túžba po vlastnom biznise a tiež prinášať zákazníkom kvalitné stolárske výrobky. Moja práca ma baví a napĺňa. Samozrejme, je za tým aj kus roboty. I keď to od začiatku nešlo s takou ľahkosťou. Začiatky sú vždy ťažké, ale keď si človek vyhrnie rukávy, vydrží a práca ho baví, skôr či neskôr sa to zúročí. Potom je to ideálne spojenie práce a lásky k drevu. Tú má Marcelova rodina odnepamäti.

Pôžička na firmu pre všetkých od Biznis úvery

Vieme, že na začiatku je nápad ako rozbehnúť vlastnú dielňu, pizzériu, kaviareň, reštauráciu či iné formy podnikania. Biznis úvery ponúkajú malým a stredným súkromným podnikom finančnú podporu. Navštevujeme ich neustále po celý rok a získavame potešenie z toho, čo ponúkajú, aby mohli svoje podniky udržať v prevádzke, pridávať ďalší sortiment a rôznorodosť do nášho každodenného života.

Začiatky boli, ako vždy, ťažké a nebolo jasné, ktorým smerom sa bude podnik uberať. Vybavenie stolárskej dielne nieje lacné a bez potrebných nástrojov sa zase nedalo robiť všetky zákazky. Rozhodol som sa kompletne od začiatku vybaviť dielnu nástrojmi, pomohla mi pôžička na firmu. Od kúpi osvetlenia, zverákov, zváracej techniky, napájania, montážne vozíky, až po cirkulárky, rôzne zváračky a frézy. Pri tomto nákupe mi pomohla firma Biznis úvery, cez ktorú som dostal férový úver na nakúpenie potrebného vybavenia.

Kvalitných remeselníkov je stále nedostatok – pomôže vám pôžička na firmu

Podnikateľov je stále málo, tak čo je na Marcelovej dielňi také výnimočné, že sa jej v regióne stredného Slovenska tak darí? Myslím, že hlavne prístup k ľudom – je to jednoducho stolárska dielňa pre všetkých čo si ctia slovenské drevárske tradície, taký malý, milý a rodinný podnik.

Marcel je presvedčený, že dobré vzťahy so zákazníkmi sú základom podnikania, a preto sa svojim zákazníkom snažím vždy vyjsť v ústrety, čo sa týka sortimentu i služieb samotných. „Nie je pre mňa problém navrhnúť stôl do interiéru na oslavu či pripraviť vstavanú skriňu do nového obchodu suseda.“ Budovať imidž solídnej stolárskej dielne je pre Marcela nikdy nekončiace vyčerpávajúce poslanie majiteľa. „No keď sa vo dverách objaví doporučený zákazník, s tým že sa o mne dopočul od kamaráta, či známeho, viem, že to robíme dobre.“

Na začiatku podnikania vám pomôžeme cez podnikateľský úver

Cez našu firmu môžete požiadať o výhodný podnikateľský úver, ktorý váš podnik naštartuje na novú úroveň. Malý a stredný podnikatelia, tak majú šancu dostať sa k peniazom, ktoré využijú na vylepšenie svojej dieľne, kaviarne či reštaurácie.

“Povolanie stolár ma vždy nesmierne bavilo a v momente, keď mi bola dielňa ponúknutá na predaj, neváhal som a požičala si časť peňazí od Biznis úvery,“ V dielni zamestnávam momentálne troch vyučených stolárov, tak pomáham s praxou vyučeným stolárom, v mojom rodnom regióne. Ďakujeme, že nás podporujete a dávate si vyrábať stoličky, kreslá a stoly u nás.

SZČO zárobkovo činná osoba podpis

Máte nápad a potrebujete ho financovať?

My vám peniaze na vybavenie vašej prevádzky požičiame.