Kuriér, ktorý vďaka rýchlej pôžičke pre živnostníkov doručuje balíky

Keď sa potrebujete v živote posunúť – pomôže vám rýchla pôžička pre živnostníkov

10 jún, 2021

Cesta k svojej firme bola jednoduchšia ako som si myslel. Finančná podpora bola rozhodujúca. Hovorí nám Martin z východného Slovenska, ktorý podnikal už rok a potom založil firmu na podnikanie v kuriérskej spoločnosti.

Pomohla mi rýchla pôžička pre živnostníkov, kedy som začal veriť, že zvládnem prvotné komplikácie. Na začiatku bola vízia a nápad. Veta „Chcem byť kuriér“ došla až neskôr a tým to celé začalo. Samozrejme rýchla pôžička pre živnostníkov mi pomohla, keď som rozmýšľal nad kúpou prvého firemného auta. Na toto auto mi pomohli pôžičkou aj moji rodičia a bol to pre mňa štart ako sa patrí. Hneď prvý deň som mal 50 zákaziek, takže som do  biznisu kuriérskych služieb vstúpil ako sa hovorí „rovnými nohami“. Hovorí nám Martin, ktorý už pár rokov roznáša zásielky po celom východnom Slovensku.

Rýchla pôžička pre živnostníkov pomohla pri rozhodovaní

Pred štartom moje firmy som si naštudoval právne predpisy na podnikanie v  sektore „kuriér“. Potom to už išlo – prvé auto, menšie kuriérske zákazky a rozširovanie doručovania po celom regióne. Pomohli mi webové stránky, kde som sa spropagoval svoju malú firmu. A neskor druhé väčšie auto, ktorým som mohol roznášať aj väčšie zákazky. Som za túto prácu v našom regióne rád, lebo viem za čo robím a jasné pravidlá prinášajú férové podmienky pre mňa aj pre mojich zákazníkov. Pri ich príjmaní musí každý  kuriér absolvovať školenie a získať tak poznatky, ktoré využije pri svojej práci. To vie veľmi milo prekvapiť, pretože všade navôkol človek počúva ako sa to nedá a ja dostávame veľmi veľa pozitívnej energie.

Čo bolo pre vás najväčším prekvapením, keď ste začali podnikať? Najmä tie pozitívne reakcie stále sa vracajúcich zákazníkov. S mnohými sme si vytvorili doslova familiárny vzťah. Rýchla pôžička pre živnostníkov je tu pre každého, ale bez nadšenia by som podnikanie v kuriérskom biznise nerozbehol.

Toto nie je práca na osem hodín, že prídem do práce zapnem počítač, odídem a vypnem sa. Vlastne by som to ani nenazval prácou, ale spôsobom života. Doručujem cez víkendy a sviatky, čo však mojej manželke nevadí, pretože väčšinou som preč len pár hodín. Vybavím, doručím, čo treba a keďže mám jasné finančné pravidlá, donesiem domov zaujímavý finančný obnos. Pokračuje Martin, ktorý je vyučený špeditér a už pár rokov má úspešnú stredne veľkú kuriérsku firmu na východnom Slovensku.

Pri nečakaných výdavkoch pomáha rýchla pôžička pre živnostníkov a stredných podnikateľov

Kuriérska služba ako biznis model je jedna z možností na otvorenie vášho podniku s minimálnymi počiatočnými investíciami. Hlavná je chuť doručovať tovar a rýchlosť akou som schopný tovar na danú adresu doručiť.

Hlavná mesačná finančná položka sú autá. Ich kúpa, pohonné hmoty, oprava a servis. Áut mám viac, takže aj peňazí na ich pohonné hmoty miniem viac. Prenajímam si priestory a mám svoje stránky, kde ma zákazníci kontaktujú. Uspieť v tomto biznise bude oveľa jednoduchšie, ak zvážite pôžičku pre živnostníkov. Tento typ podnikania nevyžaduje špeciálne vedomosti, veľké kapacity alebo prechádzajúce zložité právne postupy.

Od roku 2015 sa významne zvýšil dopyt po dodávke tovaru, pretože veľa ľudí začalo objednávať cez e-shopy online. A potrebujú rýchle kuriérske spoločnosti, aby im priniesli tovar až domov. Preto firmy ako má Martin môžu doručovať tovar po celom regióne.

samostatne zárobkovo činná osoba

Máte rýchly nápad a potrebujete peniaze?

My vám financie na vybavenie vašej prevádzky požičiame.